Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Calobra: voor fietsers met gevoel voor stijl

Calobra is het eigen kledingmerk van Mantel. Voor deze zomer heeft het een aansprekende lijn in het assortiment. In de modebijlage Shot van Grinta! hebben we een fotoshoot met Calobra opgenomen.

Bij Calobra komen de horizontale strepen duidelijk terug in Ines Valldemossa shirt (49,95 euro). Naar wat tegenwoordig bijna de standaard is, beschikt het shirt over een lange rits en siliconen gripper om het truitje om de taille te houden. De boord aan de mouwen is dan weer gefabriceerd met het oog op optimaal draagcomfort. Dankzij de subtiele reflecterende stroken aan de achterzakken kan Ine ook tijdens warmere maanden de koelte opzoeken in het ochtend- of avondgloren. De broek, eveneens uit de Valldemossa-reeks (69,95 euro) gaat door op hetzelfde elan. Opnieuw een brede boord aan de broekspijpen en reflecterende strips die verwerkt zijn in de naden. Voor een verbeterd comfort aan het bovenlijf, werd de Valldemossa-broek afgewerkt met bretels in mesh en met elastische banden.

Lorenzo’s rode Figuera-shirt (59,95 euro) springt meteen in het oog. Het aansluitende kraagje en de mouwen zijn volledig gefocust op aerodynamica. Aan de voorzijde van de onderboord is het shirt voorzien van ‘Bike 45’ tape om alles op z’n plaats te houden. De Son Real broek (69,95 euro) beschikt over nagenoeg dezelfde eigenschappen als de vrouwelijke tegenhanger. Elastische banden en bretels in mesh en een brede boord aan de pijpen van de broek voor een goede compressie en minimale frictie.