Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Brooks komt met nieuwe Scape Travel Bag-collectie

Brooks England is het oudste nog opererende zadelbedrijf van de wereld. Het heeft ook een tassenassortiment. Nieuw daarin is de Brooks Scape Travel Bag-collectie. Die bestaat uit welgeteld tien tassen voor gravelritten, bikepacking, touring en woon-werkverkeer. De tassen kunnen worden ingedeeld in zadel-, stuur-, frame- en bagagedragertassen.

De 10-delige Brooks tassencollectie bestaat uit grote en kleine voor- en achtertassen, een rolvormige stuurtas, een kleine en compacte stuurtas, verschillende zadeltassen en frame- en bovenbuistassen. Alle Scape-tassen zijn voorzien van nylon versteviging, Hypalon klittenband en betrouwbare Klick Fix-hardware voor talloze configuraties op de fiets (en ook aan elkaar).

Modulair en waterdicht

De modulaire samenstelling van de Scape-serie zorgt ervoor dat het volume eenvoudig kan worden opgeschaald. De tassen zijn gemaakt van een slijtvaste en waterdichte stof en bestaat uit duurzame onderdelen en details. De collectie heeft verschillende opties voor zowel korte ritten als ruimere tassen voor langere avonturen. Ze zijn verder bestand tegen scheuren, schuren en Uv-licht. Ook is voor deze tassencollectie gebruik gemaakt van een gecertificeerde premium stof waardoor de tassen waterdicht zijn tot tenminste 50.000 waterkolom (IPX4). Door gebruik te maken van een geavanceerde en hoogfrequente lasmachine zijn de naden tussen de twee lagen materiaal zo sterk als de stof zelf.

Test door Grinta!

Van zodra de tassen Grinta! bereiken, gaan we uiteraard aan de slag om deze voor jullie te testen. Het resultaat daarvan lees je ook op www.grinta.be.