Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Brooks England maakt zich op voor fietsavontuur van Italië naar Birmingham

Brooks England is druk bezig met de voorbereidingen op een fietsavontuur: de Brooks Roots Journey. In drie weken tijd wordt er koers gezet van Noord-Italië naar de historische fabriek in de buurt van Birmingham, waar het merk is opgericht en waar elk Brooks-zadel vandaag de dag nog steeds wordt geproduceerd.

Wie oren heeft naar deze trip moet snel zijn. Brooks England laat namelijk slechts drie fietsers uit Europa toe. Zij worden gekozen uit alle geïnteresseerden die zich online aanmelden. Belangrijk voor Brooks England is onder andere dat het trio vloeiend Engels spreekt, ervaring heeft met bikepacking en voldoende fit is om dit avontuur van drie weken aan te gaan. Er fietst een vertegenwoordiger van Brooks England mee, als vierde persoon.

Deze Brooks Roots Journey, de eerste uit een reeks van dergelijke fietsreizen, begint eind april. De drie fietsers volgen een vooraf uitgestippelde route. Brooks England deelt die nu nog niet. Dat gebeurt pas als de fietsers hun bestemming in Engeland hebben bereikt. Dan ontvangen de drie ook een uniek zadelstempel als herinnering. De Brooks Roots Journey wordt uitgebreid gedocumenteerd. Tijdens de route zal Brooks England de nodige updates verzorgen.

Interesse om deel te nemen? Ga dan naar de website van Brooks England.