Deel dit artikel:

Birzman-bidonhouders voor extra gemak

Op zoek naar een bidonhouder die goed klemt en waar je gemakkelijk je drinkbus uit kunt halen? Birzman heeft een uitgebreid assortiment van houders met verschillende kleuren en materialen.

Een van de houders is de Birzman Uncage Side Draw (adviesprijs: 11,95 euro). Deze is met name bedoeld voor kleinere fietsframes en full suspension bikes die over het algemeen iets minder ruimte in het frame bieden voor plaatsing van de houder. Door het symmetrische design is hij geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Hij is licht van gewicht: 62 gram.

Een speciale set is de Birzman Uncage Side Draw Combo Kit (adviesprijs: 39,95 euro). Hiermee kies je voor een totaalpakket. De basis is de Birzman Uncage Side Draw. Bij deze houder zit echter ook een Repair Kit met twee CO2-patronen (16 gram), E-Grip CO2-pompkop en klittenband strap. Het geheel is geschikt voor zowel Presta- als Schrader-ventielen. Met het klittenband kun je ook een reservebinnenband en setje bandenlichters klemmen (beide niet inbegrepen). Rijd je onverhoopt lek, dan kun je al vrij snel je weg weer vervolgen. De bidonhouder is zowel links- als rechtshandig te monteren en gebruiken.

Meer houders bekijken? Ga naar de website van Merida Benelux, het bedrijf dat de producten van Birzman in België en Nederland distribueert.