Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bioracer bereidt je voor op de gure dagen

Als de temperaturen kelderen, verandert de kledingkeuze mee. In de nieuwste modebijlage Shot etaleren we enkele collecties voor in de herfst en winter. Een van de getoonde merken is Bioracer.

Fatima kiest voor een snuifje retro op grijze dagen met het Vesper Tempest jacket (109 euro) in menthol-blauw, perfect voor temperaturen tussen nul en tien graden. De bijhorende broek (120 euro) uit dezelfde Vesper Tempest reeks is specifiek voor dames voorzien van een rits achteraan (om een toiletbezoek te vergemakkelijken) en Bioracers nieuwste Vapor zeem. De One Tempest handschoenen (35 euro) combineren isolatie met ademend vermogen, zo vermijden ze dat Fatima gaat zweten en haar handen zo zouden afkoelen.

Stijn trotseert de Belgische winter met zijn Spitfire Tempest jack (180 euro) waarmee hij kan blijven doorfietsen bij vriestemperaturen tot tien graden onder nul. Zelfs bij trainingen aan lage intensiteit blijft zijn lichaam warm dankzij de winddichte en waterafstotende Tempest-stof. De pixeltechnologie in de mouwen maakt Stijn bovendien steeds zichtbaar. Stijn draagt de Spitfire Tempest bibshort (120 euro). De warme en dunne Tempest muts (26 euro) kan is ideaal om onder een helm te dragen. Bij Stijns outfit kunnen de Glove One Tempest Protect Pixel handschoenen (45 euro) niet ontbreken.

Headwear

De Tempest muts (22 euro) is waterafstotend en elastisch, de roze letters geven er een vrouwelijke toets aan.

Warm, ademend en goed zichtbaar dankzij de pixeltechnologie: de Tempest Protect Pixel helmmuts (26 euro) heeft het allemaal.

Handschoenen

De One Tempest Pixel handschoen (35 euro) draagt bij aan een constante temperatuur van je handen. Het isolerende Tempest-materiaal is wind- en waterbestendig, de geïntegreerde pixel-technologie zorgt voor voldoende reflectie om jezelf veilig in het verkeer te begeven.

Als de temperaturen in vrije val gaan, is de One Tempest Protect Pixel (45 euro) een hele mond vol voor het valscherm dat je nodig hebt. Maximale bescherming tegen koude en nattigheid in combinatie met de gekende pixelstof om je zichtbaarheid te vergroten.

Footwear

De One Tempest Protect Pixel (60 euro) doet het zonder rits dankzij het minimalistische Easyfit-principe. De Tempest-stof weert wind en water, maar zorgt wel voor genoeg verluchting zodat je niet overmatig begint te zweten. Zo blijven je voeten ook na lange tijd lekker warm. Ook hier komt Bioracers reflecterende pixel-stof terug.