Deel dit artikel:

Betaalbare koersschoen van Gaerne

Gemaakt in Italië met de ingrediënten van een topschoen.

Goede koersschoenen hoeven niet altijd 200 euro of meer te kosten, dat bewijst Gaerne met zijn nieuwe model G.Record. De schoen is made in Italy van kwaliteitsmaterialen, zodat comfort en technische functionaliteit verzekerd is.

Het bovendeel is van zacht microfiber met mesh inzetstukken, voor een lager gewicht maar vooral ook voor een goed ademend vermogen van de schoen. De sluiting is simpel maar doeltreffend: met 3 klittenbandstrips zet je de schoen muurvast om je voet. De schoentong is flink gewatteerd en een perforatiepatroon zorgt voor luchtcirculatie: dubbel comfort dus.

Een nieuwe anatomisch gevormde kunststof hielcup houdt je hak stevig waar die moet zitten. Een antislip-behandeling aan de binnenzijde draagt daar ook nog aan bij.

Ook nieuw is de EPS Light Evolution buitenzool. Gemaakt van nylon, maar wel uiterst dun uitgevoerd, voor een optimale voeling van voet met pedaal, zonder dat het ten koste gaat van de krachtoverbrenging. Binnenin de G.Record ligt een uitneembare anatomische binnenzool met micro-perforaties voor ventilatie.

De prijs voor deze aantrekkelijke nieuwe Gaerne is € 99,90. (RVS)

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE