Deel dit artikel:

Bert De Backer is nieuwe ambassadeur van WOWOW 

Het Belgische fietskledijmerk WOWOW heeft Bert De Backer voorgesteld als zijn nieuwe ambassadeur. WOWOW heeft als doel om meer fluorescerende fietskledij op de weg te zien om zo de fietsveiligheid te verbeteren door meer zichtbaarheid. Die doelstelling is er één die Bert De Backer volledig steunt.

Als voormalig wielrenner weet Bert De Backer als geen ander hoe belangrijk zichtbaarheid is voor fietsers op de openbare weg. Sinds zijn wielerpensioen was hij vooral actief als commentator en wieleranalist, maar nu wil hij samen met WOWOW meer aandacht brengen voor wegveiligheid voor fietsers. 

“Wanneer ik in de winter met mijn kinderen in de auto rij, zie ik duidelijk het verschil wanneer iemand fluorescerende fietskledij draagt”, vertelt Bert. “WOWOW en ik hebben elkaar gevonden in de visie om de veiligheid op de weg te verbeteren door de visibiliteit te verbeteren. Het brede gamma van WOWOW zorgt ervoor dat zowel mijn vrouw en kinderen als ikzelf allemaal onze eigen stijl kunnen kiezen.” 

Ook WOWOW zelf is enthousiast over de samenwerking. Volgens hen voegt de jarenlange ervaring van Bert als wielrenner een uniek perspectief toe om de veiligheid voor zwakke weggebruikers te verbeteren. 

De samenwerking is geen eenmalige campagne. Doorheen 2024 zullen Bert De Backer en WOWOW samen blijven werken om meer aandacht te creëren voor hun gemeenschappelijk doel. 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE