Deel dit artikel:

Believer-lijn: kleding van La Passione voor ambitieuze beginners

Een kledinglijn voor beginners met ambitie. Dat is kort samengevat waar de nieuwe Believer-collectie van La Passione voor staat. Het direct-to-consumer-merk heeft de kleding met een relatief laagdrempelige prijsstelling deze week gelanceerd. 

De nieuwe collectie van La Passione is ontworpen voor diegenen ‘wiens benen nog geen kilometers hebben gemaakt, maar in hun hoofd al oneindig veel routes hebben uitgestippeld’, zo stelt het Italiaanse merk in een aankondiging. De Believer-lijn is goed voor klassieke looks en zet met name comfort op een hoge plaats. 

Allereerst is er een shirt, de Believer Jersey. Dit is gebaseerd op een eerder ontwikkeld product, namelijk het PSN Club-shirt. Comfort en stijl gaan hand in hand. Daarnaast zit het shirt niet strakker dan nodig op je huid. De Believer Jersey is geschikt voor iedereen, ongeacht de lichaamsbouw. De mouwen zijn naadloos en afgewerkt met een hypoallergene gripper waardoor hij goed op zijn plaats blijft.

De tailleband, een van de meest kritische punten, is ontworpen met een speciale geplooide naad om te allen tijde absoluut comfort te bieden, vooral wanneer je op de fiets zit. De stretch polyesterstof zorgt voor een hoog ademend vermogen en een snelle droging, terwijl de ergonomische kraag de doorgang van lucht beperkt, wat de aerodynamica van de stof sterk verbetert.

Het shirt wordt gecombineerd met de Believer Short. Ook hierin heb je als fietser het gevoel dat je je vrij kunt bewegen, onder meer dankzij een multi-panel constructie. De bib shorts is voorzien van de Multi Density Elastic Interface, het zeem van CyTech. Dit biedt comfort in de vorm van demping en een hoog ademend vermogen. De Believer Short heeft daarnaast een nieuw soort bretels. Deze zijn gemaakt van zacht, rekbaar elastiek en verbonden met op de rug geplaatst mesh. Dit deel heeft een dubbele functie: hij ademt en zorgt dat de Believer Short op zijn plaats blijft zitten.