Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bedwing de Oude Kwaremont in Pavé jersey en val in de prijzen

Het Pavé-shirt van Castelli is een ode aan de kasseien. Tijdens de zomer van 2021 daagt Castelli jou uit op de kasseien van de Oude Kwaremont. Wie dat doet, komt in aanmerking voor prijzen.

De actie begint met de aanschaf van het Pavé-shirt bij een Passion For Cycling-dealer. Welke winkels dat precies zijn zie je onder aan de pagina met actievoorwaarden. Na aanschaf heb je meteen de eerste prijs te pakken: je ontvangt een gratis Kwaremont.

Maak een selfie

Om vervolgens in aanmerking te komen voor een geschenkverpakking is het zaak dat je met je fiets en Pavé-shirt naar de Oude Kwaremont in Kluisbergen trekt. Hier beklim je de helling en maak je een selfie. Deze foto deel je op Facebook en/ of Instagram met de hashtag #CastelliPavé. Zo win jij een Kwaremont giftbox gevuld met vier heerlijke bieren en een bijpassend bierglas. De winnende geschenkverpakkingen kan je afhalen bij je favoriete dealer in de buurt (zolang de voorraad strekt).

Maak een video

Dat is nog niet alles: als je in je Pavé jersey op de Oude Kwaremont een video van je beklimming maakt en deze op Facebook en/ of Instagram deelt (tag @castellibenelux), dan maak je kans op nóg een prijs. De gelukkige krijgt een volledig nieuwe Castelli-wieleroutfit ter waarde van 1.000 euro. Deze actie loopt tot en met zaterdag 31 juli.

Gerelateerde artikels