Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

BBB in Shot: opvallende prints domineren wielerkleding

De modebijlage Shot van Grinta! is goed voor de nodige kledinginspiratie. Een van de merken die we tonen is BBB. Blader door de slider onder aan het artikel om de kleding goed te kunnen bekijken.

Met het stijlvolle Omnium truitje met lange mouwen (84,95 euro) staat Fatima op haar strepen. De siliconen gripper aan de zoom op de onderzijde van het shirt zorgt ervoor dat het op de juiste plaats blijft zitten. Mede dankzij de elastische manchetten wordt voorkomen dat koude en wind kunnen toeslaan. De lange Coldshield fietsbroek (99,95 euro) is dan weer gemaakt in Thermo+ met waterafstotende functie. Het Elite 3D-zeem laat Fatima toe om ook in de winter langere fietstochten in te plannen.

Mike draagt het rode TriGuard jacket (99,95 euro). Dankzij de anatomische panelen is de pasvorm van de TriGuard aerodynamisch waardoor hij zit als een shirt en beschermt als een jacket. Om kostbaarheden veilig op te bergen is het jasje voorzien van vier zakken waarvan één met rits. Om zijn outfit compleet te maken, kiest Mike de Windblock bibtight (149 euro). De platte stiknaden zorgen voor een maximaal comfort, terwijl de geborstelde stof langs de binnenkant de thermische isolatie verhoogt. Mike blijft gespaard van vocht dankzij de buitenkant die een waterafstotende behandeling kreeg.

BBB FIRlayer

De FIR staat voor Far InfraRed, een technologie die het lichaam warm houdt door het verbeteren van de microcirculatie van het lichaam. Het innovatieve, naadloze ondershirt bevat ‘rib zones’ die een verbeterde lichaamsondersteuning en een verhoogde thermische efficiëntie bieden. De FIRlayer kost 49,95 euro.

BBB Raceshield Windblocker

De Raceshield Windblocker (24,95 euro) is een manusje-van-alles aan een schappelijke prijs. Het Trioxx-materiaal en de lange manchetten beschermen tegen de koude. De waterafstotende bovenkant biedt dan weer weerstand aan plotse regenbuien.

BBB Watershield

De naam van de Watershield (49,95 euro) handschoenen laat weinig aan de verbeelding over. Het drielaagse thermosysteem maakt dat je handen steeds warm en droog blijven, ongeacht de omstandigheden.

BBB Maestro

De compacte Maestro (99,95 euro) van BBB past met het Omega verstelsysteem eenvoudig op ieders hoofd. Achteraan is de helm voorzien van een bracket om een achterlichtje op te monteren. Zeker safety first!

BBB Waterflex

De BBB Waterflex (39,95 euro) is een uitstekende keuze in milde natte omstandigheden. Het 2mm dikke WaterFlex-materiaal met een buitenlaag van PU-rubber en een binnenkant van MicroFleece geeft een hoge mate van waterafstotendheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

BBB Ultrawear

Wanneer de omstandigheden extreem zijn, kan je beroep doen op de Ultrawear overschoenen (49,95 euro). De Ultrawear is een stevige overschoen dewelke beschermt tegen koude en regen. Dankzij de gelijmde naden werd deze overschoen waterdicht gemaakt.