Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Assos schenkt vrouwen warme laagjes bij koud weer

Assos steekt vrouwen deze herfst in warme, nieuwe outfits. De Dyora 2/3-lijn biedt een laagjessysteem met thermische broek, lange trui, aero softshell gilet en een opbergbaar regenjasje.

De combinatie van de verschillende laagjes moet zorgen voor warmte, bescherming tegen regen en wind, en ademend vermogen.

Dyora RS Spring Fall Bib Shorts S9

De nieuwe broek (€ 230) is compact en vult de leemte op tussen de zomerbroek en de lange winterbroek. Aan de dijen zit het Osmos Heavy-textiel met een fleece binnenkant voor extra isolatie, ademend vermogen en een zacht gevoel tegen de huid. De buitenkant uit tricotstof oefent compressie uit op de dijen en biedt zo ondersteuning. De Sphere Ultra-stof in de dubbellaagse twinDeck-constructie aan de voorkant houdt de koude op afstand. De S9 raceFit-pasvorm zorgt in combinatie met de rollBar-bretellen (met Butterfly-paneel dat de linker- en rechterkant verbindt) voor wrijvingsvrij comfort. Het Dyora RS-zeem is voorzien van superAir microShock-schuim met wafelvormige 3D-bovenlaag en goldenGate-technologie.

Dyora RS Spring Fall Jacket

De jas (€ 300) laat de grens tussen het truitje met lange mouwen en lichte softshell vervagen. De zichtbare Diffusors op de voorkant van de schouders trekt koude licht binnen voor extra ventilatie tijdens zware inspanningen. De elastische Push Pull-buitenkant combineert met het isolerende Rhombus om de voorkant warm te houden. De mouwen zijn gemaakt van het geribde Sonic-textiel, dat niet alleen mooi strak rond de armen ligt maar ook goed de warmte vasthoudt. Vooraan en op de bovenste rugpanelen weert de tweelaagse twinDeck-stof de koude af en creëert die een isolerende luchtlaag tussen de verschillende lagen materiaal. Tegelijk ligt het ademend vermogen hoog. Dit is een wedstrijdwaardig kledingstuk, dus is het logischerwijs beperkt tot zijn essentie. Dat merk je aan de uiteindes van de mouwen die zijn afgesneden, en de voorgevormde panelen die het gewicht laag houden en voor een aerodynamische pasvorm zorgen.

Dyora RS Spring Fall Aero Gilet

Deze gilet (€ 230) uit softshellmateriaal bidet een winddichte en waterafstotende 2XS-voorkant uit drie lagen, zodat je romp maximaal beschermd wordt. Die flexibele membraanstof weerstaat aan koude wind en opspattend water, terwijl het je kostbare lichaamswarmte vasthoudt. De achterkant is gemaakt van het ademende Push Pull-textiel, dat bijvoorbeeld ook wordt gebruikt om de achterzakjes van de shirts te maken. Net als bij de jas zien we afgesneden uiteindes en voorgevormde panelen. Vlot te combineren met armstukken en andere laagjes kleding.

Gerelateerde artikels