Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Antwrp, Santini en UCI brengen samen regenboogcollectie uit

Het Antwerpse label Antwrp brengt een compacte kledingcollectie uit in samenwerking met Santini en de internationale wielerunie UCI. Het gaat om een casual lijn, die zich kenmerkt door regenboogstrepen, vintage kleuren en stijlelementen van Wouter Hoste, de designer van Antwrp.

De samenwerking met Santini past binnen de Vélo Tourist lijn, een subcollectie van Antwrp. In de loop der tijd hebben veel fietsliefhebbers de kleding van het Antwerpse label gedragen, zelfs toppers uit de hoogste regionen van de wielersport.

De regenboogcollectie typeert zich door zijn regenboogkleuren. Daarnaast is er op de kledij volop ruimte voor de logo’s van Santini en Antwrp. De collectie bestaat uit T-shirts en sweaters in wit, zwart, chinégrijs en ‘old glory’, een tint tussen goud en bruin die doet denken aan de wielertruien uit de sixties en seventies. Naast de casual stukken omvat de collectie een technische outfit in de gekende kwaliteit van Santini.

Duurzame samenwerking

“Ik ben heel gelukkig met deze samenwerking”, zegt Wouter Hoste. “We delen dezelfde waarden en vinden respect voor heritage heel belangrijk. Santini is een pur sang familiebedrijf dat kan bogen op een lange ervaring en dat technisch op hoog niveau staat. We streven beiden naar een duurzame samenwerking waarbij de collectie verder zal uitgediept worden. Ik kan niet wachten om in de archieven van deze Italiaanse fabrikant te duiken.”

De UCI precollectie van Vélo Tourist by Antwrp is vanaf midden mei te koop in geselecteerde boetieks en via de webshop van Antwrp en de webshop van Santini.