Deel dit artikel:

Altijd goed zicht met de nieuwe wielerbril van FUTURUM

FUTURUM Quality Gear heeft niet alleen kleding in haar collectie, ze bezit eveneens een reeks accessoires die onmisbaar zijn voor elke fietser. Eén daarvan is de FUTURUM Sunglasses Photochromic Hydrophobic II. Deze bril verbetert de looks en biedt bovenal een uitstekende functionaliteit.

De FUTURUM Sunglasses Photochromic Hydrophobic II is de perfecte bril voor iedere fietser. De bril heeft een mooi aangesloten pasvorm en zit ook erg stabiel op je hoofd. Het frame is flexibel en is hierdoor bijna onverwoestbaar. De brilpootjes en het neusstuk zijn verstelbaar voor een nog betere pasvorm. Ook zijn ze voorzien van antislipmateriaal. Dat zorgt ervoor dat de sportbril niet afzakt tijdens je rit.

De Photochromic lens heeft een hydrofobische behandeling gehad, waardoor water er snel van afloopt en vuil zich minder goed kan hechten. De lens heeft een dusdanige vorm en afmeting dat je in iedere zithouding, dus ook diep in de beugel, perfect zicht hebt. Dankzij de fotochromische lens is dit het geval bij alle verschillende omstandigheden, aangezien deze zich automatisch aan de lichtsterkte aanpast. Dit is ook erg prettig als je door bossen rijdt waar zon en schaduw elkaar snel afwisselen.

FUTURUM levert het volgende:

  • FUTURUM Sunglasses Photochromic II
  • 1x Photochromic Hydrophobic lenzen
  • Hardcover opbergcase
  • Brildoekje