Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

AGU Premium: voor fietsers die hoogwaardige designs en materialen willen

De Premium-lijn is speciaal ontwikkeld voor renners die gaan voor hoogwaardig design en de allerbeste materialen. Bij de totstandkoming van de Premium-collectie waren er geen grenzen. De AGU-designers kregen de vrije hand en beschikking over de beste materialen en producenten om hun ideeën vorm te geven.

Na uitvoerig experimenteren en testen is AGU erin geslaagd een geweven, elastische stof te ontwikkelen voor een optimale pasvorm. De geweven Italiaanse stof is stretchy, lichtgewicht en waterafstotend zonder aan ademend vermogen in te leveren. In de Premium-collectie zijn ook matte nylon knit versies opgenomen die de Premium-uitstraling bieden tegen een lager prijsniveau.

De Premium-collectie is qua snit ontwikkeld met een voorgevormde fit op de fietshouding voor een comfortabele ‘racehouding’. In combinatie met een laag gewicht, minder stuknaden, technisch lasercut ventilatieopeningen en het gebruik van de beste zemen biedt de Premium-collectie daarmee de perfecte outfit voor de meest veeleisende fietser. De collectie bevat bovendien producten die qua pasvorm specifiek ontworpen zijn voor vrouwen.

De matzwarte stealth look van de Premium-collectie wordt gecomplementeerd met antraciet 3M reflecterende details. Dankzij de dubbele streep op de mouw, de naad op de rug en het ontbreken van zijnaden, heeft ook de Premium-collectie de klassieke AGU-touch.

PREMIUM WOVEN JERSEY BLACK (€159,99) EN PREMIUM WOVEN BIBSHORT BLACK (€169,99)
Deze premium set biedt een geweven, technisch shirt dat perfect om het lichaam zit en een perfect nauwgesneden fietsbroek. Een kwalitatief hoogwaardige set voor de veeleisende renner.


PREMIUM WOVEN JERSEY DAMES BLACK (€159,99) EN PREMIUM WOVEN BIBSHORT DAMES BLACK (€169,99)
Deze premium set biedt een geweven, technisch shirt dat perfect om het lichaam zit en een perfect nauwgesneden fietsbroek. Een kwalitatief hoogwaardige set voor de veeleisende renner. Speciaal voor vrouwen ontworpen in design en fit.


Gerelateerde artikels