Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

After Riding Series: de nieuwe casual kledingcollectie van BH

BH voegt met de casual collectie After Riding Series iets nieuws toe aan haar assortiment. Het merk, bekend om zijn fietsen, stelt hiermee in te spelen op een grote behoefte en zo aan een grotere bekendheid bij wielerfans te werken.

After Riding Series is de naam van de nieuwe casual kledingcollectie die BH lanceert. Deze bestaat uit vijf T-shirts, twee sweaters, twee truien, twee petten en een roestvrijstalen fles. Volgens BH geven de designs je altijd het gevoel een fietser te zijn, ook als je niet op het zadel zit. De ontwerpen sluiten aan op de fietspassie van velen.

Duurzaam

Duurzaamheid en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij de ontwikkeling. BH heeft daarom samengewerkt met producenten die gespecialiseerd zijn in duurzame kleding. Er is extra gefocust op het verminderen van afval en prioriteit gegeven aan het gebruik van biologisch, gerecycleerde en composteerbare grondstoffen.

De labels worden uit zaadpapier gemaakt. Mocht dit niet direct een belletje doen rinkelen: dit is een materiaal dat zaden bevat, die klaar zijn om geplant te worden, zodat deze kunnen groeien tot een plant zodra ze in de natuur terechtkomen. De verpakking bestaat uit composteerbare zakken die met maïsmeel worden gemaakt. Er wordt geen plastic gebruikt in dit proces.

Het belangrijkste element in al deze kledingstukken zijn de biologische garen. De kleding is verkrijgbaar van maat XXS tot XXL. Beide petten in de After Riding Series-collectie hebben platte kleppen. De fles is van roestvrij staal gemaakt en is dubbelwandig om de isolatie te verbeteren en de temperatuur van warme of koude dranken te behouden. De fles biedt de mogelijkheid om 500 milliliter water mee te nemen. De metallic zilveren afwerking geeft de fles een strakke look.

Breed verkrijgbaar

De After Riding Series-collectie is terug te vinden op de BH-website en bij alle officiële BH-dealers.