Deel dit artikel:

Adidas brengt opnieuw fietskleding uit

Hoogwaardige collectie van één van de grootste merken op gebied van sport.

Het Duitse Adidas is één van de grootste en oudste merken op het gebied van sport, en het is onlangs gestart met een nieuwe fietskledinglijn voor dames en voor heren. Na een succesvolle lancering in het thuisland en in Engeland wordt de verkoop uitgebreid naar de Benelux.

De nieuwe collectie kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige stoffen met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelheid en innovatie worden gecombineerd met stijl en de kleding is uiteraard voorzien van het herkenbare adidas-design.

Verschillende lijnen
De lente/zomercollectie van dit jaar bestaat uit verschillende lijnen met elk een eigen signatuur. Bovenaan staat de Adizero-lijn, die aanvoelt als een tweede huid en daarmee geschikt is voor wedstrijdrenners. De Adistar-lijn is gemaakt van technische stoffen die licht van gewicht zijn en daarnaast een strakke pasvorm hebben. Adistar-kleding is er voor sportieve fietsers met een voorliefde voor technologie, innovatie en snelheid.

De Supernova-lijn heeft een race-fit pasvorm die de juiste balans vindt tussen aerodynamica en comfort. De shirts hebben een uitgesproken Adidas-design en een aantal ervan heeft Climachill-stof voor een verkoelend effect op hete dagen. Reflecterende stiknaden geven een betere zichtbaarheid in het donker.

De Response-lijn valt op door zijn retro-uitstraling. De pasvorm is sportief en uiterst comfortabel, en daarmee bijzonder geschikt voor kortere ritjes of voor woon-werkverkeer.

Naast de kleding brengt Adidas ook diverse accessoires om je outfit compleet te maken. Denka aan windjacks, handschoenen, sokken en overschoenen. Uiteraard allemaal in een passend design!