Deel dit artikel:

Drie nieuwe Trek MTB schoenen verhogen het comfort voor XC- en gravelrijders

Trek introduceert drie nieuwe offroad-schoenen die prestaties en een onberispelijke pasvorm bieden voor eenieder op gravel- en crosscountry-trails. De gloednieuwe RSL Mountain, Cambion en Foray bouwen voort op de dit voorjaar geïntroduceerde METNET-raceschoenen. Alle nieuwe offroad-schoenen van Trek hebben een bovendeel van METNET.

METNET-technologie

De nieuwe METNET-technologie van Trek debuteerde eerder dit jaar in de nieuwe collectie raceschoenen van het merk en siert nu de voeten van offroad-rijders met zijn revolutionaire ondersteuning.

Door de zorgvuldig ontworpen structuur van METNET vormt de schoen zich naar de voet en worden veelvoorkomende drukpunten en ongemakken bij veel rijders verlicht, zonder dat de ondersteuning verslapt of vermindert. Rijders krijgen meer comfort, betere prestaties en een eersteklas pasvorm voor het afleggen van kilometers singletrack of onverharde wegen.

RSL-Mountain 

Crosscountry- en gravelracers kunnen zich verenigen in pure, ongefilterde snelheid met RSL Mountain. Deze lichtgewicht offroad-schoenen hebben een superstijve OCLV carbonzool om elke watt vermogen rechtstreeks naar de pedalen te sturen. Het ademende bovendeel van METNET buigt mee met de voet en biedt tegelijkertijd compressie-ondersteuning die de voeten van de rijder op hun plaats houdt om uitrekken en loskomen te voorkomen.

RSL Mountain schoenen zijn afgewerkt met het dubbele hoogwaardig BOA® systeem voor micro-verstellingen van de pasvorm en een afwerking op profniveau om modder en vuil geen invloed te laten hebben op je prestaties.  

Adviesverkoopprijs: € 399,99

Cambion

De nieuwe Cambion vindt de perfecte balans tussen prestaties en avontuur, met METNET bovendeel en een stijve carbon zool die kracht naar de pedalen overbrengt en tegelijkertijd een vleugje conformiteit biedt voor hike-a-bike secties op te steile beklimmingen.

De dubbele BOA-sluiting zorgt voor een uitgekiende en verfijnde pasvorm, terwijl een externe hielbeschermer de pasvorm op zijn plaats houdt. Verstevigingen op de plekken die het meest vatbaar zijn voor impact van buiten zorgen ervoor dat de Cambion is voorbereid op ruige kilometers.

Adviesverkoopprijs: € 279,99

Foray

Foray is klaar voor elk offroad-avontuur en brengt comfort, prestaties en prijs in balans. De nylon composiet zool zorgt voor een goede krachtoverbrenging wanneer je bent vastgeklikt en is een compromis voor offroad tochten over technische trailsecties of gravelavonturen op meer begaanbare wegen.

Net als Cambion en RSL Mountain heeft Foray een METNET-bovendeel dat meerekt en buigt met je voet voor een iets ruimere, prestatiegerichte pasvorm. Eén BOA® en een klittenbandsluiting zorgen voor een prima pasvorm.

Adviesverkoopprijs: € 169,99

De drie nieuwe Trek offroad-schoenen zijn vanaf nu te bestellen bij Trek-dealers. Voor alle Trek accessoires geldt de 30 dagen omruilgarantie, waarbij je de schoen binnen 30 dagen na aankoop gratis retour kunt brengen als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop.

Meer info: www.trekbikes.com

Gerelateerde artikels