Deel dit artikel:

100x de Kwaremont in 100 minuten

Grinta! presenteert de Kwaremont Challenge op paasmaandag 28 maart.

We hebben een leuke aankondiging te doen. Grinta! daagt alle leden van z’n fietscommunity Gruppo Sportivo Grinta! uit. Op paasmaandag 28 maart (voormiddag) is het tijd om de benen in te smeren en in de pedalen te klikken voor een heuse Kwaremont Challenge waarin de oudste beklimming uit de Ronde van Vlaanderen een hoofdrol speelt. 

Naar aanleiding van de 100ste Ronde van Vlaanderen willen we dat de GS Grinta!-leden die voormiddag de krachten bundelen en binnen een tijdspanne van 100 minuten samen 100 keer de Oude Kwaremont beklimmen. Een uitdaging van formaat die alleen maar SAMEN tot een goed einde kan worden gebracht! 

Belangrijke voorwaarde voor deelname: alle deelnemers dienen de outfit, het shirt of toch minstens een accessoire (vb. koerspetje) van GS Grinta! te dragen. En ze worden achteraf getrakteerd op – hoe kan het ook anders – een gratis Kwaremontbiertje. De fietser die de 100ste beklimming voor zijn rekening neemt, ontvangt een extra prijs! Kortom: het draait tijdens de Kwaremont Challenge om de beleving. En misschien zit er wel een stuntje in dat we met ons collectief kunnen verwezenlijken…

Wie geen lid is van GS Grinta! maar zich toch aangesproken voelt om deze uitdaging aan te gaan, kan lid worden van GS Grinta! door de outfit van onze fietsclub aan te schaffen. Dat doe je via onze webshop. Opgepast: vooraf inschrijven voor deelname aan de Kwaremont Challenge is verplicht! Dat doe je door te mailen naar frederik@grinta.be. (FRB)

Gerelateerde artikels