Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

100% Getest: WOWOW Stelvio 2.0 jacket

Het zomeruur mag afgelopen weekend dan wel zijn intrede hebben gemaakt, toch is een goede reflexievest een absolute must-have in jouw fietsgarderobe. Onze man trok voor dag en dauw de Stelvio 2.0 van WOWOW aan en heeft deze technische windstopper met 360° reflectie voor jou getest.

360° zichtbaarheid

Dit aansluitend vestje van Wowow is volledig reflecterend, en om die reden nog een stuk opvallender dan de versie met strips. Het jasje is van een stretch stof, winddicht en waterafstotend. Aan de zijkant zijn er zwarte spandex inzetstukken die de pasvorm nog verbeteren. Achteraan en opzij is er een geperforeerd fluorescerend gedeelte om de temperatuur op peil te houden. Achterzakken zijn op deze jas niet voorhanden. De 2-way rits opent in beide richtingen.

Woon-werk met de racefiets

Ideaal voor woon-werkverkeer tijdens de donkere dagen. De pasvorm is aangenaam en voelt als aansluitende fietskledij. De stof is niet de lichtste waardoor de jas ook nog extra warmte biedt op kille dagen. We misten enkel de achterzakken die bijvoorbeeld bij de Rebel versie wel aanwezig zijn. Door de 2-way rits onderaan te openen, kan je echter makkelijker bij de achterzakken van je fietsshirt eronder. Achteraan is er nog een lusje om bijvoorbeeld een extra lichtje aan te bevestigen.

De adviesprijs is 69,99 euro. Meer info op de website van WOWOW.