Deel dit artikel:

100% Getest: Rapha Pro Team Lightweight Jersey

De naam Rapha noem je in één adem met adjectieven als stijlvol en classy. Doordat het Britse kledingmerk al jaren EF Education-EasyPost aankleedt, weten we ook dat ze af en toe met verrassende designs uit de hoek kunnen komen. De feedback van het team toont zich ook in het gamma. Een van de producten uit deze Pro Team-lijn is de Lightweight jersey.

Voor de warme dagen

Het shirt bestaat uit een heel dunne stof aan de voorzijde, voor optimale ventilatie. Rugpand en mouwen bestaan uit een andere stof. De pro-snit is nauw aansluitend en kort, wat voor een snelle look zorgt. De zakken achteraan zijn mooi diep en zijn stevig uitgevoerd. Er zit namelijk een versteviging aan de aanzet van de naden aan de binnenzijde. Er zijn drie zakken plus één klein zakje met rits. Tip: doe eens de moeite om aandachtig in dit zakje te kijken.

Aan de onderkant zit enkel achteraan een elastiek, wat ruim voldoende is voor een goede pasvorm en knelling vooraan aan de buik vermijdt. De col is aan de achterzijde hoger uitgevoerd dan aan de voorzijde. De 170 euro die je voor dit truitje moet neertellen is wat aan de hoge kant , maar het is echt wel een goed gemaakt shirt. Zo zijn heel wat naden naast gestikt ook nog getapet, iets wat we normaal enkel bij regenjasjes zien. Dit shirt is verkrijgbaar in geel, grijs en donkerblauw en ook in een damesversie in de kleuren olijfgroen, roze/bruin en donkerblauw.

Prijs: 170 euro

Meer info op de website van Rapha >>