Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Zo’n brutale dief zagen we nog nooit

Het dievengilde mikt de laatste jaren steeds vaker op dure racefietsen. We hebben al heel wat meldingen van brutale diefstallen voorbij zien komen: uit winkels, bij fietstochten en tijdens koersen. Deze poging tot diefstal is echter het toppunt…
Eerder deze week reed een Brit naar huis nadat hij had deelgenomen aan de London Revolution. Zijn vriendin was zo vriendelijk hem een lift aan te bieden. De fiets werd achter op de autodrager geplaatst. 
In het drukke stadscentrum van Londen stopte het stel een aantal maal voor een rood verkeerslicht. Op één van die stoppunten trok de fiets de aandacht van een hondsbrutale dief. Die probeerde de fiets meermaals van de drager te krijgen. Dit onder het oog van tal van andere weggebruikers, die de bestuurster al toeterend waarschuwden. 
De poging tot diefstal mislukte. En misschien nog wel vervelender voor de man in kwestie: hij is duidelijk herkenbaar op de beelden van de autocamera. Het Britse stel heeft de beelden overgedragen aan de politie. Die is nu op zoek naar de man. De beelden van de diefstalpoging verspreiden zich nu in tempo door Engeland. 

Gerelateerde artikels