Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WOT Classic biedt vertier aan álle fietsers

Warden Oom Trappers maakt zich op voor een sportief weekend. Op zaterdag 4 en zondag 5 september is de wielerclub gastheer van de WOT Classic, ideaal voor liefhebbers van zowel on- als offroad. Het event heeft een plaats op de Coppa Grinta!-kalender verworven.

De WOT Classic heeft inmiddels een lange geschiedenis. Het event uit de koker van Warden Oom Trappers is de voortzetting van wat tot een paar jaar geleden de Trio Classic was. Dat event werd almaar professioneler. Om het voor recreanten interessant te blijven houden sleutelde de actieve wielerclub opnieuw aan de formule. Een nieuw, verjongd bestuur zag kansen om het over een andere boeg te gooien. WOT Classic werd de nieuwe naam.

Op zowel zaterdag als zondag zijn er zowel cyclo- als mountainbiketoertochten. Voor de liefhebbers van onroad zijn er routes uitgezet van 60, 95 en 115 kilometer. De mountainbikers komen aan hun trekken op veelzijdige parcoursen van 30 en 45 kilometer. Op zaterdag is er bovendien een familiefietstocht van 25 kilometer met stopplaats. De organisatie verloot een Venturelli-waardebon (ter waarde van 500 euro) onder de deelnemers. De inschrijving en start zijn bij de Gemeenteschool in Hooglede (Schoolstraat 9).

Coppa Grinta!

De WOT Classic is onderdeel van de Coppa Grinta!. Events met dit kwaliteitslabel onderscheiden zich door hun aantrekkelijke parcoursen, goede bevoorradingen, gastvrijheid en perfecte accommodaties om fietsers te ontvangen.

  • Ga voor meer informatie naar de website.

Gerelateerde artikels