Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Win tickets voor Bike Motion

Grinta! geeft vijf duotickets voor Bike Motion weg.

Van 21 tot en met 24 oktober staat de Jaarbeurs van Utrecht weer helemaal in het teken van de fiets en alles wat er omheen draait. Honderden exposanten tonen tijdens de Bike Motion hun nieuwe fietsen, stellen hun nieuwste reisaanbod voor of laten je proeven van energiedranken en –reepjes. Grinta! –uiteraard ook aanwezig op Bike Motion en wel in hal 11, en dit dankzij de steun van Flanders Investment and Trade – geeft voor dit vierdaagse fietsevenement vijf gratis duotickets weg. Om kans te maken op één van die vijf duotickets mail je voor 14 oktober het antwoord op de onderstaande vraag naar wedstrijd@grinta.be . En de vraag luidt:

In de afdaling van welke col knalde Steven Kruiswijk dit jaar in de roze trui tegen een sneeuwmuur aan en verspeelde zo een bijna zekere overwinning in de Ronde van Italië?

Uit alle juiste inzendingen trekken we vijf winnaars, succes!

Bike Motion praktisch:

Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs van Utrecht. Elke dag geopend van 10 tot 17 uur en op vrijdag tot 21 uur. Alle info en tickets op www.bikemotionbenelux.nl, aan de kassa kost een ticket 16 euro.