Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

WIN een VIP-arrangement aan de GP Stad Zottegem – Decca

Op dinsdag 21 augustus wordt in en rond Zottegem de 83ste GP Stad Zottegem - Decca gereden en hoofdsponsor Decca heeft daarvoor een leuk VIP-pakket voor twee personen in de aanbieding.

De twee gelukkigen worden op dinsdag 21 augustus om 9 uur in de kantoren van Decca ontvangen voor een VIP-ontbijt waarna een rondleiding door het atelier volgt. Tegen 11 uur verhuist het gezelschap naar het centrum van Zottegem voor een bezoek aan het rennersdorp en om de start van de 83ste GP Stad Zottegem – Decca bij te wonen. Van 12.30 tot 15 uur worden de VIPs met een bus naar een aantal cruciale plekken langs het parcours van de wedstrijd gebracht, vanaf 15 uur maken de VIPs de finale van de wedstrijd mee in het VIP-café aan de finish.

Veel hoef je niet te doen om deze mooie prijs te winnen. Begin met de pagina van Deccasportswear te liken op Facebook en beantwoord daarna de volgende vraag: “Wat is de negende van de 10 REASONS TO CHOOSE DECCA?”. Het antwoord op deze vraag vind je met een paar muisklikken op www.decca.cc

Stuur je antwoord naar bart@grinta.be, op vrijdag 17 augustus om 12 uur sluiten we de wedstrijd af en maken we de winnaar bekend. Veel succes!

Gerelateerde artikels