Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Win duoticket voor première ‘De Stig’

Op dinsdag 3 maart gaat ‘De Stig’ in première. Jij kunt erbij zijn! Grinta! schenkt vijf duotickets (tien tickets in totaal dus). Lees hieronder wat je moet doen om in aanmerking te komen.

‘De Stig’ is een documentaire van Eric Goens over Stig Broeckx, de wielrenner van Lotto Soudal die op 28 mei 2016 betrokken raakte bij een zware valpartij in de Baloise Belgium Tour. Twee motoren trachtten het peloton in te halen, maar kwamen ten val: ze werden in de groep gekatapulteerd. Broeckx raakte ernstig gewond aan zijn hoofd, liep twee hersenbloedingen op en belandde in coma.

De kansen voor Broeckx leken aanvankelijk klein. Er werd hem een vegetatief leven voorspeld. Nimmer zou hij meer zelfstandig kunnen lopen of eten. Enkele maanden na zijn val krabbelde Broeckx toch weer op. En amper anderhalf jaar na de crash kon hij opnieuw stappen, zij het minimaal. De docu ‘De Stig’ laat zien hoe Broeckx de draad van het leven terug probeert op te pakken.

5 x 2 duotickets voor première

Jij kunt van de partij zijn bij de première op dinsdag 3 maart in Kinepolis Antwerpen. Want Grinta! mag vijf duotickets weggeven. Om in aanmerking te komen voor één keer twee kaarten, dien je antwoord te geven op de volgende vraag: ‘De Stig’ is een film van Eric Goens. Als reportagemaker volgde hij Stig Broeckx al voor een Eén-programma. Welk programma was dat? Stuur je antwoord naar frederik@grinta.be (uiterlijk maandag 24 februari). Uit de juiste inzendingen worden de vijf winnaars geloot.

Gerelateerde artikels