Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wie is de grootste wielerkenner?

‘Parcheggio op de Poggio’ test op 22 oktober ieders wielerkennis.

Op welke col heroverde Lucien Van Impe het geel op weg naar Tourwinst in ’76? Hoeveel WK-medailles telt de collectie van Alejandro Valverde? En waarom neemt Alfonsina Strada een unieke plaats in de wielergeschiedenis in? Als je snel antwoord weet te geven op deze en meer vragen, dan is de wielerquiz ‘Parcheggio op de Poggio’ in Liedekerke (22 oktober) wellicht iets voor jou.

‘Parcheggio op de Poggio’ is een quiz die alle aspecten van het weg- en het baanwielrennen bestrijkt, in een originele setting en met een prachtige prijzenpot. Niemand minder dan Willy Teirlinck, vijfvoudig ritwinnaar in de Tour de France, zal de prijzen uitreiken. De presentatie is in handen van Jeroen Guns (Sporza Radio). De opbrengst van de quiz gaat integraal naar het Natuurpunt-project De Valier in Liedekerke.

  • Wanneer? Zaterdag 22 oktober 2016 vanaf 19 uur
  • Waar? Jeugdcentrum Den Bokaal / Sportlaan 3A / 1770 Liedekerke
  • Inschrijven (maximaal 4 personen per ploeg)? Mail je ploegnaam naar wielerquiz@gmail.com en stort 20 euro op rekeningnummer BE04 9799 5264 9331 (Vincent Vandeput), met vermelding van je ploegnaam. Je ontvangt een bevestiging van inschrijving na ontvangst van de betaling.