Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Weer Vlaanderen boven bij verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar

Nadat vorig jaar S-Bikes uit Geraardsbergen met de titel van Tweewielerwinkel van het jaar ging lopen, kroonde dit jaar Minne Sport uit Ieper zich tot beste fietswinkel van Nederland en Vlaanderen. En dat bij hun eerste deelname aan de wedstrijd!

Minne Sport werd begin januari al door zijn klanten verkozen tot provinciewinnaar van de ‘Tweewielerwinkel van het jaar’-verkiezing, een organisatie van het Nederlandse vaktijdschrift Tweewieler. In de loop van januari kregen alle provinciewinnaars een vakjury en een mistery shopper over de vloer waarna er ook een financiële doorlichting van het bedrijf volgde. Met uiteindelijk de overwinning voor Minne Sport als resultaat.

Minne Sport werd ooit opgericht door wijlen grootvader Maurice Minne. Vijf jaar geleden verhuisde de familiezaak naar Ieper en volgde de boom. “Maar ondanks de snelle groei van de zaak, blijven we onze klanten op handen dragen en nemen we ruim de tijd om samen met hen op zoek te gaan naar de ideale fiets”, aldus Koen Minne.

Minne Sport houdt van 5 tot en met 11 maart opendeurdagen, de ideale gelegenheid dus om kennis te maken met de Tweewielerwinkel van het jaar 2018.

www.minnesport.be

Gerelateerde artikels