Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Wat heeft deze ‘mysterieuze’ Sky-video te betekenen?

Team Sky kondigt nieuws aan voor de dag van morgen, donderdag 3 november.

Op de Twitter-tijdlijn van Team Sky zagen we intussen een nogal mysterieuze video voorbijkomen. De korte video vertelt ons dat er iets te gebeuren staat voor morgen, donderdag 3 november. De vraag is allen: wat? Mogelijk heeft het te maken met de onthulling van de nieuwe outfit voor 2017, zo wordt er op sociale media gemompeld.

De video bestaat uit een serie witte en blauwe bollen en strepen die van rechts naar links bewegen tegen een zwarte achtergrond. Wie niet beter zou weten denkt een soort morse code in beeld te hebben en legt niet direct de link met wielrennen. De dag van morgen wordt prominent vermeld. Op de achtergrond is het commentaar te horen van de Giro-etappe in Genoa van 2015. Die rit werd gewonnen door de Italiaanse sprinter Elia Viviani. Heeft het iets met Italië te maken?

De video van de oppermachtige Britse miljoenenploeg zou volgens geruchten te maken hebben met de lancering van de nieuwe kit. Eerder werd al bekend dat Rapha na 2016 niet meer de leverancier van Sky’s teamkleding is. Die partij was sinds 2013 op het shirt te zien, daarvoor ging het om Adidas. In de wandelgangen is de naam van Castelli als mogelijker opvolger eerder al gevallen.