Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Voorspel winnende tijden in klassiekers

Rapha zet competitie op rond vijf wielermonumenten.

De ‘monumenten’ onder de klassiekers gaan beginnen. En dat is voor Rapha reden om een wedstrijd uit te schrijven. Het bekende kledingmerk daagt wielerfans van over de hele wereld uit om de winnende tijd te voorspellen van Milaan – San Remo (18 maart), de Ronde van Vlaanderen (2 april), Parijs-Roubaix (9 april), Luik-Bastenaken-Luik (23 april) en de Ronde van Lombardije (7 oktober).

De competitie begint vandaag. Iedereen kan online een voorspelling uitbrengen. Elke deelnemer krijgt 20 procent korting in de webshop van Rapha of in een van de Clubhouses wereldwijd. De winnende voorspeller maakt bovendien kans op interessante prijzen. Ze staan hieronder weergegeven. Als meerdere mensen de juiste tijd hebben voorspeld, dan wordt via een stemming bepaald wie de prijs krijgt.

Prijzen

  • Milaan – San Remo: een driedaagse fietsvakantie (vijf sterren) met Rapha Cycling Club (RCC) aan de Franse Cote d’Azur. Inclusief vluchten, een Rapha kit en een jaar lang gratis lidmaatschap van de RCC. Totale waarde: 2.700 euro
  • Ronde van Vlaanderen: Canyon Endurace CF SL Disc 8.0 bike. Totale waarde: 2.000 euro
  • Parijs-Roubaix: Rapha Travel Randonneé naar een fietsbestemming die Rapha heeft geselecteerd. Inclusief vluchten en een Rapha kit. Totale waarde: 5.700 euro
  • Luik-Bastenaken-Luik: een voucher voor de Rapha website of een Clubhouse. Totale waarde: 1.000 euro
  • Ronde van Lombardije: een gepersonaliseerde Rapha kit, bestaande uit een shirt, bib shorts, baselayer, sokken, cap en jack. Totale waarde: onbekend.