Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vertrouwen in Greg Van Avermaet is ongekend groot

60 procent van Grinta!-lezers gelooft in Ronde-zege voor Van Avermaet.

De lezers van Grinta! hebben vertrouwen in Greg Van Avermaet. 60 procent van onze websitebezoekers denkt dat ‘Gouden Greg’ na de Omloop Het Nieuwsblad, de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem ook in staat is om de Ronde van Vlaanderen te winnen. 37 procent ziet het niet gebeuren, de rest is nog in twijfel. Dat beeld schetst onze webpoll van afgelopen week.

“Het is leuk om als topfavoriet de Ronde van Vlaanderen te kunnen rijden”, blikt Greg Van Avermaet vooruit naar zondag. “Dat voelt goed, maar zondag staat iedereen met evenveel kans aan de start. Ik zal opnieuw moeten bewijzen dat ik in topvorm ben.”

“Ik start sowieso met vertrouwen. Ik weet dat ik een van de besten van de wereld ben. Veel kan er niet fout gaan, denk ik”, zegt hij tegen Sporza. “Na een lastige koers kan ik iedereen aan de sprint.”

De Ronde van Vlaanderen leeft niet alleen bij ons in Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. In de aanloop naar de ‘Hoogmis’ trok Canyon voor een verkenning naar ons land. Het in Duitsland gevestigde fietsenmerk bezocht de cruciale punten in het parcours met de Aeroad  CF SLZ Disc 8.0 Di2.

De verkenning werd tot een fraaie video samengesmolten. In de reeks ‘Trinities’ gaat Canyon op pad naar bekende wielerplekken, zoals de Koppenberg, Oude Kwaremont en Muur van Geraardsbergen. Met de tocht in Vlaanderen bezorgt Canyon ons enkele mooie beelden.