Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Vertel je fietsverhaal aan Selle Royal

Zadelfabrikant Selle Royal heeft de nobele missie om meer mensen op de fiets te krijgen. Om dat voor elkaar te krijgen, zoeken ze mensen die hun leuke fietsverhalen willen delen met de rest van de wereld.

Het Italiaanse Selle Royal nodigt fietsende verhalenvertellers uit om hun belevenissen op en naast de fiets kenbaar te maken bij de groeiende community van fietsers, om zodoende nog meer mensen enthousiast te maken voor a life in the saddle.

Of je nu toerfietser, gelegenheidsfietser, stadsrijder of professional bent, Selle Royal smaakt álle verhalen van fietsers, omdat fietsen zoveel plezier geeft en omdat je op een fiets dingen beleeft en op plaatsen geraakt waar je anders het bestaan niet eens zou vermoeden.

Inspiratie kun je misschien al opdoen met het volgende verhaal van Martina, een avontuurfietsster, die onlangs op Cuba reed. We kunnen er goed inkomen dat ze haar tocht beschrijft als ‘liberating and surprisingly meditative’. Cuba is een aanrader om te doorkruisen, maar dat terzijde.

Heb je al een verhaal klaar, dan kun je dat via deze link doorsturen. Succes met je avonturen!