Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Versla jij Peter Sagan?

Sagan daagt je uit zo snel mogelijk een regenjasje aan en uit te trekken.

Net geen 38 seconden. Dat is de tijd die wereldkampioen Peter Sagan nodig heeft om het regenjasje Hot Pack van Sportful aan en uit te trekken. Sagan daagt iedereen uit om die tijd te verbeteren en een video daarvan met de fabrikant te delen. De hoofdprijs is een trip voor 2 personen naar de Sportful Gran Fondo Dolomiti.

De hele maand oktober kunnen deelnemers een video van hun poging uploaden naar een speciale website: www.hotpackchallenge.com. Dat levert je sowieso al een drinkbus van Sportful op. De snelste pogingen zijn goed voor prijzen. De hoofdprijs is dus de trip voor twee personen naar de Dolomieten. Daarnaast maak je kans op een signeerde trui van de uittredend wereldkampioen wielrennen. Op Bike MOTION Benelux 2016 daagt Sportful bezoekers uit om deel te nemen.

Hot Pack gaat al zo’n 15 jaar mee. Het jasje beschermt tegen regen en wind. Het is gemaakt van ademend materiaal en wordt na gebruik opgevouwen ter grootte van een appel. Het kledingstuk is ideaal voor ritjes in de lage landen in het voor- en najaar. Hot Pack is intussen al aan zijn vijfde versie toe. De renners van de Tinkoff-ploeg, die er mee ophoudt te bestaan, gebruiken het jasje. 

Gerelateerde artikels