Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Verken het Limburgse fietsuniversum

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij bedrijven uit de wielerindustrie? Dat kan op zondag 6 oktober op de open bedrijvendag. Er is een fietsroute langs diverse bekende ondernemingen in Limburg. Onder andere Bioracer zet haar deuren (10 – 17 uur) wagenwijd open. Jong en oud zijn welkom.

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij grote bedrijven uit de wielerindustrie? Dat kan op zondag 6 oktober op de open bedrijvendag. Er is een fietsroute langs diverse ondernemingen. Onder andere Bioracer zet haar deuren (10 – 17 uur) wagenwijd open. Jong en oud zijn welkom. Als fietsliefhebber heb je die dag de kans om onder andere deze Bioracer-hotspot van fietsbedrijvigheid te ontdekken. Via een fietsroute op maat – van een recreatieve fietsroute (start in Beringen) tot een cyclosportieve fietsroute (start bij Café Coureur in Kerniel (Borgloon) of Naqi (Halen)) – kan je het Limburgse fietsuniversum op een hele andere manier verkennen.

Ontdek bij Bioracer hoe jouw custom clubwear op een innovatieve manier en met de nieuwste technologie wordt geproduceerd. Je kan het hele bedrijf in werking zien zodat je van naaldje tot draadje het productieproces kan volgen. Neem zeker ook een kijkje in het ‘Speedcenter’ waar verschillende toppers uit het hedendaagse wielrennen zich laten begeleiden bij hun topprestaties. Er is bewaakte fietsparking voorzien en verpozen kan in het Kwaremont Biercafé.

Fietsroute ‘Grote toer – sportief’ (101 kilometer)

  • Langs Bioracer, High Demand Brands, JVS Cycling, Bike Valley, Café Coureur en Naqi
  • Adres start en aankomst: Oorsprongstraat 5 – 3840 Borgloon (Café Coureur)
  • Download de route

Gerelateerde artikels