Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Velofollies in Kortrijk: de place to be

Velofollies is traditioneel de eerste belangrijke afspraak van het nieuwe seizoen. Komend weekend (vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari) is de Xpo in Kortrijk wederom de place to be voor iedereen met een hart voor fietsen. Zien we je daar? Grinta! zal goed vertegenwoordigd zijn.

Beursconcepten hebben het steeds vaker lastig, maar voor Velofollies geldt juist het tegenovergestelde. Wie komend weekeinde naar Kortrijk trekt, treft op het beursterrein meer dan 350 standhouders die twee keer zoveel fietsmerken vertegenwoordigen. Samen vullen zij liefst 40.000 vierkante meter aan standruimte. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe mountainbike, racefiets of gravelbike of interesse hebt in bijvoorbeeld fietsreizen, kleding en accessoires, je bent in Kortrijk zeker op de juiste plek. Vorig jaar kwamen er liefst 41.000 bezoekers naar Velofollies en ook voor dit jaar wordt de lat hoog gelegd.

Bezoek de stand van Grinta!

Grinta! is uiteraard opnieuw van de partij. Standnummer 137 in hal 1: daar vind je ons. Kom een praatje slaan met onze medewerkers en kom als abonnee je gratis giftbag ophalen. Ben je nog geen abonnee? Zet je nieuwe fietsjaar dan verstandig in en neem een abonnement op het meest dynamische en tofste fietsblad van de Benelux. Geniet van de uitzonderlijke beursacties, neem je cadeautje meteen mee naar huis en ontvang er een extra giftbag (inclusief een flesje Kwaremont) bovenop.

Een praatje met bekende gasten

Er is zoals gezegd heel veel te beleven. Graag zetten we enkele activiteiten (waarbij Grinta! nauw betrokken is) extra in de schijnwerpers. Kom bijvoorbeeld naar de praatarena in hal 5. Grinta!-uitgever Frederik Backelandt is bij tal van gesprekken de interviewer. Op zondagnamiddag ontvangt hij maar liefst vijf wielerkampioenen, samen goed voor tien overwinningen in de Ronde van Vlaanderen. Tijdens De Ronde-Praatmarathon in hal 5 worden Roger Decock, Eric Leman, Eric Vanderaerden, Johan Museeuw en Stijn Devolder aan de tand gevoeld. Een overzicht van alle gasten en alle praatmomenten vind je op www.velofollies.be.

Uniek: ontvang je eigen 3D avatar

Wil je met een uniek souvenir op zak Velofollies verlaten? Dat kan. Op het praateiland in hal 5 kan je je driedimensionaal laten scannen. Mits betaling van 7,50 euro (voor de eerste 65 Cycling Vlaanderen-leden die zich dagelijks aanmelden slechts 5 euro) ontvang je jouw 3D avatar in je mailbox. Bovendien ontvang je een gratis toegangsticket (t.w.v. 12 euro) voor het Centrum Ronde van Vlaanderen. Je eigen fysieke beeldje laten ontwikkelen kan ook. Wie zich laat scannen in de nieuwe wieleroutfit van Grinta! kan meedingen naar één van de Aura 80/Blaza-lichtsets van Sigma (t.w.v. 79,95 euro).

Word Koning(in) van de Muur

Grinta! en Tacx gaan op zondag opnieuw op zoek naar de Koning en Koningin van de Muur van Geraardsbergen. Wie heeft tijdens deze rollenwedstrijd de snelste klimtijd in de benen? Inschrijven kan vooraf via een speciale webpagina of gewoon ter plekke. Er zijn (zowel voor mannen als vrouwen) straffe prijzen te winnen, waaronder Thompson-racefietsen en producten van Tacx. Klaar voor een krachtmeting op de rollen?

Ontdek de 4 Epic Rides!

In samenwerking met MAD – Ride Your Colors lanceert Grinta! In 2020 ‘Epic Rides’. We fietsen in 2020 vier epische wielerritten na. We fietsen de meest legendarische ritten van Coppi, Merckx, Anquetil en Bartali. Voor dit project personaliseerde MAD vier bril-helmcombinaties van Oakley. Je kan ze bewonderen op stand 401B van MAD in hal 4. Je kan zo’n custom bril-helmcombo van Oakley winnen. Haal het wedstrijdformulier bij Grinta! en bezorg het op de stand van MAD.

Gerelateerde artikels