Deel dit artikel:

VDW Lease speelt in op groeiende animo voor fietsleasing

Fietsleasing in de zakelijke wereld is in trek. Dat moeten ook de mensen achter VDW Lease hebben gemerkt. Het bedrijf, onderdeel van Beerens Groep, is sinds deze week nieuw in de fietsmarkt.

VDW Lease heeft haar hoofdzetel in Aartselaar en biedt een fietsleasing model aan waarbinnen dealer, werkgever en werknemer centraal staan. Het bedrijf stelt voor een nieuwe benadering te kiezen. Die wordt gekenmerkt door verregaande ontzorging van alle betrokkenen.

Ervaring in automotive en fietsen

VDW Lease is deel van de Beerens Groep die vooral bekendheid heeft verworven in de automotive sector. De ervaring in fietsen zit met name bij zusterbedrijf VDW Bikes, een fietsdistributeur en verdeler van onder andere Felt Bicycles, Frappé, E-BM en Kreidler.

Gespreid netwerk

“Met VDW Lease gaan we voor een nieuwe benadering op de fietsleasemarkt. We hebben enkele intense maanden achter de rug om een model in de markt te zetten waarin zowel werknemer, werkgever en dealer een centrale plek krijgt. Elke klant krijgt een uitgewerkt voorstel op maat van zijn behoeften”, zegt Michiam Van den Langenbergh, Managing Director VDW Lease.

“Het feit dat we er in geslaagd zijn om op minder dan 24 uur een gespreid netwerk te hebben van meer dan 150 dealers, bewijst dat er vraag is naar ons model en fietsleasing stevig in trek is.”

Mobiliteitsoplossingen

De band met VDW Bikes moet VWD Lease snel verder brengen. “Die geeft ons een grote voorsprong op vlak van nieuwe ontwikkelingen, productlanceringen en het proactief inspelen op veranderingen in de markt. Bovendien hebben we met VDW Lease de kracht van de Beerens Groep achter ons. Dit stelt ons in staat om geïntegreerde mobiliteitsoplossingen aan te bieden, een actueel onderwerp bij veel bedrijven en openbare instanties.”