Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek houdt mountainbikedag voor vrouwen

Vrouwen kunnen deelnemen aan infosessies, tests en clinics.

Vanuit het hoofdkantoor van Trek Benelux organiseert Trek een mountainbike-dag alleen voor vrouwen. Het evenement gaat door op zaterdag 17 december (10.00 – 16.00 uur) in het Nederlandse Harderwijk (Ceintuurbaan 2-20C). 

Je kunt facultatief informatiesessies bijwonen. Onderwerpen zijn: de verschillende wielmaten, de zaken waarmee je als beginner rekening moet houden en de verschillen tussen full suspension en hardtail. In samenwerking met MTBclinic.nl zijn er clinics waaraan je gratis kunt deelnemen. 

Als je geen zin hebt om aan een clinic deel te nemen, dan kun je er ook voor kiezen om rustig enkele mountainbikes van Trek te testen op het twee kilometer lange testparcours. De beschikbare testvloot van die dag bestaat uit: ProCaliber 9.7 WSD, Top Fuel 9.8 WSD, Powerfly 7 WSD (Elektrische MTB), Superfly 6 WSD en Cali SL Disc.

Voor iedereen die deelneemt aan de Ladies Only-dag is er een lunch voorzien. Hiervoor vraagt de organisatie een bedrag van 5 euro. Dit mag op de dag zelf contant afgerekend worden. 

Gerelateerde artikels