Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek een sok over je racefiets

De trendy Velosock beschermt je interieur en auto.

Niet iedereen heeft een grote bergruimte. En niet iedereen wil zijn fiets zomaar in een schuurtje plaatsen uit vrees dat dieven hem wegnemen. En dus staat de racefiets bij heel wat sportievelingen gewoon in de woonkamer. In de zomer gaat dat prima, maar wat als de herfst straks zijn intrede doet? Velosock heeft daarop iets gevonden: een speciale fietshoes.

De ‘sok’ gaat over het onderste gedeelte van de fiets. De bescherming zorgt ervoor dat je geen natte en vuile vloerbedekking krijgt, er geen vlekken op de muur komen en dat er geen (of minder) discussie met je partner komt die een fiets in de living niet mooi vindt. De vele designs van Velosock zien er immers zeer aardig uit. Op de website van Velosock zie je welke prints verkrijgbaar zijn.

De hoes, die ook handig is voor vervoer van de fiets per auto (geen smerige bekleding meer!), is gemaakt van 90 procent polyester en 10 procent spandex. Hij weegt 500 gram en kost 49 euro. De variant voor kinderfietsen is iets goedkoper: 37,50 euro. Er zijn geen verschillende maatvoeringen: one size fits all.