Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Trek Brand Store Kortrijk maakt vliegende start

Met de opening van een eigen Brand Store in Kortrijk heeft Trek Bicycle een vlaggenschip midden in het hart van wielerminnend Vlaanderen. De Brand Store is de winkel van voormalig Trek-dealer Fietsateljee Dupont die een metamorfose heeft ondergaan.

Het is de derde winkel in België waar uitsluitend Trek-fietsen worden verkocht. Met succes ging Fietsen Thooft in Brugge van start met Trek Bicycle Store Brugge, waarbij eigenaar Johan Mus besloot exclusief Trek te gaan verkopen en zijn winkel dan ook compleet verbouwde in de huisstijl van Trek Bicycle. Begin dit jaar opende Cycles Matagne een compleet nieuwe winkel in Aywaille met ditzelfde concept.

In Kortrijk hebben fietsers de keuze uit het hele programma dat Trek aanbiedt. Van high-end mountainbikes en racefietsen tot aan e-bikes tot toerfietsen. Ook de accessoires van Bontrager zijn er te vinden. Niels Moreau, Store Manager in Kortrijk: “We zijn nu ruim veertien dagen open en hebben een vliegende start gemaakt. Het is een voorrecht om in zo’n mooie winkel met Trek en Bontrager producten te mogen werken.”

Trek Bicycle Kortrijk

  • Engelse Wandeling 2
  • Kortrijk, 8500
  • Telefoon: +32 56 37 05 92
  • Facebook
  • WebsiteGerelateerde artikels