Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Train met de mannen van Deceuninck – Quick-Step Team

In wintertijd zakken heel wat profrenners af naar de regio Valencia in Spanje. Met name Calpe en omgeving zijn in trek. Deceuninck – Quick-Step Team is een van de ploegen die daar verblijven. De succesformatie maakt het mogelijk om in december een aantal dagen of zelfs een week met het team te trainen.

Julian Alaphilippe: “In de regio Valencia kunnen we alle soorten parcoursen vinden. Vlakke wegen om langs de kust te trainen, op en neer om de voorbereiding te starten en lange beklimmingen om aan het bergtempo te wennen. Het is niet alleen dit. Ook het prachtige landschap van Calpe en de fascinerende omgeving zorgen voor een magische plek om te trainen. Dankzij het professionalisme en de passie van ons hotel en de beschikbare faciliteiten, kunnen we ons uitsluitend op het trainen concentreren. Deze ervaring is keer op keer perfect! Dit is ‘the place to be’ voor alle fietsliefhebbers. Wat is er beter dan trainen met ons in de winter?”

The Wolfpack Bike Experience

Deceuninck – Quick-Step Team biedt The Wolfpack Bike Experience, zoals het fietsreispakket heet, in twee maten aan. De korte variant (12 tot en met 15 december) bestaat uit vier dagen waarop je wordt behandeld als prof. Je kiest je eigen programma, wordt op de weg vergezeld door een van de renners en volgt seminaries met experts. Daar leer je alles over trainingen, voeding en mechanica. De kosten bedragen 1.150,00 euro. Onder meer het verblijf in hotel Suitopia en de maaltijden zijn inbegrepen. Een tweede mogelijkheid is om een volle week (8 tot en met 15 december) te verblijven. Je betaalt hiervoor 1.750 euro. Bij interesse dien je voor 31 oktober te reserveren.