Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Test je wielerkennis in Gelijk nen Echte WK-quiz

Hoe goed ken jij de wielergeschiedenis? Denk je heel veel te weten van de gebeurtenissen in eerder verreden wereldkampioenschappen? Doe dan mee aan de Gelijk nen Echte WK-quiz (vrijdag 17 september). Met jouw deelname steun je de preventieprojecten van Kom op tegen Kanker.

Deze quiz aan de vooravond van de wereldkampioenschappen wielrennen is de ideale warming-up in de voorbereiding op de strijd om de regenboogtruien. Je neemt deel in een team van maximaal vier personen (inschrijving: 50 euro) of individueel (inschrijving: 15 euro). De quiz start vrijdag 17 september om 20.00 stipt, via een livestream. Je ontvangt na inschrijving een link in je mailbox.

De presentatie is in handen van Ine Beyen. Ook zanger Garry Hagger, Thuis-acteur Bart Van Avermaet en enkele andere bekende gezichten zijn van de partij. Zij vormen een gelegenheidsteam dat zich zal meten met de koerskenners in de Vlaamse huiskamers.

De vragenlijst voor deze online activiteit is samengesteld door Frederik Backelandt (hoofdredacteur van Grinta!) en Rik Vanwalleghem (ex-directeur van het Centrum Ronde van Vlaanderen). Weet jij veel van hun vragen goed te beantwoorden? Dan val je mogelijk in de prijzen. Onder andere Trek, stad Damme en KBC zorgen voor een goed gevulde prijzenpot.