Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Specialized Experience in Leuven in WK-stemming

Op wat voor fietsen reden Julian Alaphilippe en Anna van der Breggen vorig naar de regenboogtrui? Precies, op Specializeds! Extra reden voor het merk om in Leuven rond het wereldkampioenschap wielrennen extra groots uit te pakken met een fraaie pop-up store.

Leuven vormt zoals bekend een belangrijk decor van het wereldkampioenschap wielrennen. Daar finishen later deze week de wegwedstrijden van de mannen en vrouwen. De junioren mannen stappen er eveneens op hun fiets. Het plaatselijke parcours in en rond Leuven bevat een flink aantal kuitenbijters: de Keizersberg, de Decouxlaan, de Wijnpers en de Sint-Antoniusberg. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een fantastische strijd om de felbegeerde regenboogtruien.

Met twee uittredend wereldkampioenen op een van Specialized afkomstige fiets wilde Specialized beslist iets creatiefs ondernemen. Eerder dit jaar opende in de studentenstad een pop-up store, Specialized Experience Leuven. Die werd ondergebracht in een karakteristiek pand aan de Bondgenotenlaan (nummer 119). Hier laat Specialized zien wat ze allemaal te bieden heeft. Niet alleen op koersgebied, maar ook in de andere categorieën waarin ze actief is.

Je kunt zonder afspraak naar binnen om je te vergapen aan al het moois wat Specialized op de markt brengt. En als je er dan toch bent, ga dan meteen even naar de buren van Specialized Experience Leuven. Want daar heeft Bioracer ook een fraaie pop-up storen.

Gerelateerde artikels