Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Speciale Trek-app voor WB Veldrijden

Het veldritseizoen is nog maar net begonnen of Trek gooit er alweer een noviteit tegenaan. Een speciale app moet het gemakkelijker maken om de eerste Wereldbeker-wedstrijd ooit in Waterloo (Wisconsin, USA) te volgen en alle info erover te raadplegen.

Nadat de fietsenfabrikant eerder al meldde het prijzengeld voor de WB-koers voor vrouwen gelijk te trekken met dat voor de mannen – een primeur – is er nu dus een app voor smartphones. Daarin vind je het volledige programma van het wedstrijdweekend (22-24 september 2017) en dat van de Lakefront Brewery Legends Race, waaraan Sven Nys en Jens Voigt zullen deelnemen.

Ook de uitslagen zullen op de app zichtbaar worden en Trek belooft ook speciale aanbiedingen via pushberichten, maar dan wel enkel voor toeschouwers ter plaatse. Natuurlijk is er een plattegrond van het parcours voorzien, met aanduiding van eet- en drinkgelegenheden en parkeerplaatsen.

App-gebruikers in de Verenigde Staten zullen via een livestream kunnen volgen van de mannen- en vrouwenraces. Trek is er bijzonder trots op dat er een WB-wedstrijd nabij hun eigen hoofdkwartier plaatsvindt en levert dus geen half werk met de app.

Je kunt de app voor iOS hier downloaden en die voor Android hier.