Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Soigneer jij straks de gasten van Wielermuseum Roeselare?

Klopt jouw hart voor de wielersport en ben je tevens thuis in de horecawereld? Misschien doe je er dan goed aan om dit bericht eens goed te lezen. Het vernieuwde Wielermuseum Roeselare is op zoek naar een uitbater (man/ vrouw) voor zijn café. Iemand die zijn klanten perfect soigneert.

Binnen nog geen jaar opent het volledig vernieuwde Wielermuseum de deuren aan het Polenplein in Roeselare. Het wordt een dynamische plek met naast een vernieuwd museum over de wielersport ook een toeristisch onthaal, een museumtuin en een museumcafé.

Dit museumcafé, ook wel een wielercafé, wordt een verlengstuk van het museumgebouw. Het heeft een zuidgericht zonneterras en herbergt een kleine keuken. Het café moet een ontmoetingsplaats voor museumbezoekers, wielertoeristen en dagjesmensen worden.

Om iedereen een prettig verblijf te bieden, is dus een uitbater of uitbaatster nodig. Als je interesse hebt om deze taak op je te nemen, dien je je uiterlijk woensdag 6 september kandidaat te stellen. Dat kan door een offerte in te dienen. Op de website van Wielermuseum Roeselare vind je meer informatie.

Gerelateerde artikels