Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Shot: de winterkleding van Van Rysel

Van Rysel is de merknaam die Decathlon gebruikt voor onder meer zijn kledinglijn. Voor dit najaar en komende winter heeft Van Rysel diverse nieuwe producten gelanceerd. In de modebijlage Shot licht Grinta! deze uit.

Bij Van Rysel wordt de focus gelegd op zichtbaarheid. Pieters RCR wintervest (50 euro) springt dankzij de felgele kleur meteen in het oog. De RCR is verkrijgbaar in zes kleuren en is zowel waterafstotend als winddicht. Voor lange tochten werd bij Van Rysel aan de praktische kant gedacht. Deze vest beschikt over maar liefst zeven zakken. De achterflap is verlengd ter bescherming tegen opspattend vocht. Hierdoor konden de achterzakken ook lager geplaatst worden, wat de bereikbaarheid tijdens het fietsen verhoogt. De RCR lange fietsbroek (70 euro) is gemaakt uit warme Super Roubaix stof, terwijl de bretels een rugpand uit ademend mesh hebben.

Ook Fatima springt in het oog met het fluo fietsjack voor dames (60 euro) dat specifiek gemaakt is tegen de koude. Winddicht, waterafstotend en warm dankzij het fleecemateriaal binnenin. Haar fietsbroek (70 euro) met Quick-Zipp-systeem vergemakkelijkt sanitaire stops. Dankzij het systeem kan de broek afgekoppeld worden van het warmere bovenstuk dat de bretels vervangt. Praktisch en warm.