Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf je in voor Grinta!’s Ouverture groepsrit op 18 februari

Op 18 februari rijden we samen de Ouverture Ride, één week voor de start van het Belgische wielerseizoen. Schrijf je in!

Grinta!’s X-Mass Ride op 26 december was een groot succes en dus komt er in 2017 een vervolg. Dit jaar organiseert Grinta! een reeks originele themaritten die we in groep fietsen onder de noemer #ridetogether. Het gaat om fietstochten die we in één of twee pelotons (onder motorbegeleiding) afwerken en waarin fietsbeleving centraal staat.

De volgende groepsrit is Grinta!’s Ouverture, exact één week voor de start van het Belgische wielerseizoen. Die gaat door op zaterdag 18 februari. Inschrijven kan vanaf nu!

De groepsrit zal om 9 uur starten vanuit het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde en we ontdekken, na de fietszegening door de priester, het beste van de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne. De rit zal 100 km bedragen en zal een reeks pittige hellingen en kasseistroken aandoen. En dat onder het commando van Johan Museeuw die zelf twee keer de Omloop en twee keer Kuurne won. Onderweg lassen we een geutelingenstop in en op het eind volgen nog een broodjeslunch en een frisse Kwaremont terwijl we samen met ‘De Leeuw’ vooruit blikken op het nieuwe wielerseizoen. Alle deelnemers ontvangen ook een giftbag en maken kans op mooie prijzen dankzij de wedstrijd waarbij men ‘De Mol’ onder de deelnemende fietsers dient te ontmaskeren… 

Geïnteresseerd om deel te nemen? Schrijf je dan nu in: klik hier! Deelnemen aan de Ouverture groepsrit kost je 30 euro maar daarvoor krijg je een dag vol beleving terug. Dit zit in het pakket:

– verzekering 
– je eigen genummerd stuurbordje
– fietszegening bij de start aan het Centrum Ronde van Vlaanderen
– begeleide groepsrit (motorbegeleiding en volgwagen) 
– gratis sportdrank en -voeding, powered by WIN2
– je fietst samen met Johan Museeuw!
koffie- en geutelingenstop onderweg
broodjeslunch mét Kwaremont na afloop (in het Centrum Ronde van Vlaanderen) 
– je ontvangt een leuke giftbag achteraf
– gratis douchemogelijkheid (Centrum Ronde van Vlaanderen)
– deelname wedstrijd: maak kans op mooie prijzen!
– fotoservice 

Niet aarzelen! Inschrijven en samen rijden! #ridetogether 

 

  • kerstrit-38-van-232.jpg
  • kerstrit-182-van-232.jpg
  • kerstrit-194-van-232.jpg
  • kerstrit-201-van-232.jpg