Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Schrijf je in voor de Fietsvedetjes Tour

Zondag 25 september gaat de Fietsvedetjes Tour door in Jabbeke.

Zondag 25 september nog niets op de planning staan? Denk er dan eens over na om naar Jabbeke af te zakken. Daar wordt die dag de Fietsvedetjes Tour gehouden. De organisatie van de fietstocht is in handen van – de naam zegt het eigenlijk al wel – De Fietsvedetjes. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

De tocht bestaat uit verschillende ritten. Je kiest bij de inschrijving tussen afstanden van 50, 80 en 120 kilometer. Bij elke tocht zijn er onderweg goed verzorgde bevoorradingsposten ingericht. Alle deelnemers krijgen een gratis fietsbidon en een Vedett (lekker voor na afloop!) van de organisatie. Starten kan tussen 8.00 en 11.30 uur (TC Logan: Isenbaertstraat 22, Jabbeke).

Mensen die zich voorinschrijven, betalen 8 euro. Leden van de wielerbond krijgen op de dag zelf 2 euro terug. Als je niet bent vooringeschreven, zijn de kosten voor deelname 10 euro. Voor leden van de bond is dat 8 euro. Betaling kan via stortingen op BE69 3770 3120 9078 (onder vermelding van je naam). Van het inschrijfgeld van iedere deelnemer gaat 2 euro naar het weeshuis Care India.