Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

#RoadToRoubaix: volg de laatste weken van Tom Boonen

Quick-Step Floors laat je zien hoe Boonen toewerkt naar afscheid.

Tom Boonen, één van de sterkste renners van deze generatie, hangt zijn fiets binnen enkele weken aan de haak in de garage. Op een speciale pagina op de website van Quick-Step Floors kunnen we Boonens slot van zeer nabij meemaken (#RoadToRoubaix). Het enige wat je daarvoor moet doen is jezelf inschrijven met je e-mailadres.

Om zijn laatste weken als renner goed te kunnen volgen is er een speciale Road To Roubaix pagina in het leven geroepen. Op deze pagina kunnen de fans in tekst en foto’s de historie van Tom Boonen in Parijs-Roubaix ontdekken. Daarnaast komen er blogs van de 36-jarige Belg, artikelen en video`s van sportdirecteuren en voormalig ploegmaats die verhalen over Tom vertellen en wat hem in hun ogen de beste renner op kasseien maakt. 

Het is niet vreemd dat Quick-Step Floors de afscheidnemende renner op deze manier eert. Boonen geldt als één van de grootste renners uit de wielerhistorie en is bovenal een symbool van de wielerploeg van Patrick Lefevere. Sinds 2003 reed hij onder zijn hoede. Over iets minder dan vijf weken knijpt Boonen definitief in de remmen. Dat doet hij na Parijs-Roubaix, de koers die hij vier maal won: in 2005, 2008, 2009 en 2012.

Gerelateerde artikels