Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

#RideSolo500-challenge goed voor vele duizenden kilometers

Grinta!-volgers hebben in groten getale gehoor gegeven aan de oproep om in een week tijd ten minste vijfhonderd kilometer te rijden. Henri Vanholme klokte met behulp van Strava de meeste kilometers van alle deelnemers aan de challenge #RideSolo500. Zijn weekteller stopte bij 1.168 kilometer.

Het aangename weer nodigde ongetwijfeld extra veel mensen uit om deel te nemen aan de #RideSolo500-challenge van Grinta!. De uitdaging was om in zeven dagen tijd ten minste vijfhonderd kilometer af te leggen, uiteraard solo. Buiten of indoor maakte daarbij niet. Alle deelnemers zetten hun beste beentje voor, zo merkten we op Strava en op andere social media.

In de prijzen

De topdrie van het weekklassement reed meer dan duizend kilometer. Henri Vanholme voerde de lijst aan met 1.168 kilometer. Peter Mergaerts fietste ruim 1071 kilometer, gevolgd door Jo Van Camp met meer dan 1.067 kilometer. Deze ‘veelvraten’ worden de komende tijd extra beloond. Daarnaast is er een prijs voor vijf random gekozen fietsers die eveneens geslaagd zijn in de #RideSolo500-challenge: Kathleen Desmaele, Marc Bellinckx, Christophe Dhaene, Rik Tanghe en Lieven Devos.

Kortingscode

Grinta! heeft overigens alle deelnemers aan #RideSolo500 beloond. Via Strava hebben zij een kortingscode ontvangen van The Vandal. Grinta! blijft iedereen aanmoedigen om te fietsen, uiteraard solo.