Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rapha strijkt weer neer in Brussel met Pop-up Clubhouse

Brussel is deze zomer voor even het kloppend hart van de wielersport als de Tour de France daar opstapt. Rapha strijkt ook dit jaar weer neer in onze hoofdstad. Eind mei gaan voor het tweede openvolgende jaar de deuren open van Rapha’s Pop-up Clubhouse.

Al geruime tijd voordat het Tourpeloton naar Brussel trekt, zal Rapha al aanwezig en zichtbaar zijn in het Dansaert district. Dat doet het merk met een volledig aanbod van producten, een vol programma met mooie uitdagingen en ritten en bijzondere guest speakers en events. Rapha wil in en om het Pop-up Clubhouse iedereen de passie van de koers laten ervaren.

Welke activiteiten kan je er precies verwachten?

Met drie ritten per week verbindt Rapha fietsers en hoopt ze andere inwoners van Brussel te inspireren om ook eens op de fiets te stappen. De week wordt afgetrapt met een Tuesday Breakfast Club voor de mensen die een forse dosis beweging willen voordat ze naar het werk gaan. Op woensdagavond is er een rit voor vrouwen en elke zondag staat een langere toertocht gepland die door de omgeving van Brussel gaat.

Gastsprekers van binnen en buiten het peloton zullen elke week in het Clubhouse aanwezig zijn. Een talk met Education First-renner Sep Vanmarcke, gehost door Niko de Muyter, markeert de launch van het programma met sprekers en events. Er zijn tevens podcast recordings met Radio Stelvio en mechanic workshops. Via de Rapha Belgium Facebookpagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en vind je informatie over aanmeldingen.

  • Van 31 met tot 13 juli zijn de deuren van het Pop-up Clubhouse (Antoine Dansaerstraat 90) geopend