Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Rapha Festive 500 is toe aan negende editie

Rapha pakt ook ditmaal aan het einde van het jaar uit met de Festive 500. Voor de negende keer daagt het merk fietsers wereldwijd uit om vijfhonderd kilometer te rijden tussen kerst en oud en nieuw.

Ooit begon de Festive 500 als een persoonlijke uitdaging met Rapha designer Graeme Raebum die zichzelf wilde motiveren tijdens de feestdagen actief te blijven. De Festive 500 is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, waar jaarlijks duizenden fietsers aan meedoen.

Prove your K’s

Geef je op voor de Strava challenge en laat het aantal kilometers dat je hebt afgelegd zien. Elke milestone wordt beloond met digitale badges en er worden dagelijkse awards uitgereikt voor beste posts op social media met #Festive500. Wie de hele uitdaging aflegt kan zich registreren op rapha.cc/festive500 voor een medaille. Maar je kunt er dit jaar ook voor kiezen om een donatie te geven aan The World Bicycle Relief.

Rittenschema

Rapha Amsterdam heeft speciaal voor de Festive 500 een vol rittenschema om deelnemers te motiveren de challenge af te maken. Zo is er een nachtrit die klokslag twaalf uur kerstavond begint, een charity ride waarbij al fietsend voedselpakketten naar voedselbanken worden gebracht, of de ‘Double decker ride’ de dag na kerst, waarbij je in een dag 120 kilometer kunt afleggen. Geef je op voor de ritten via Facebook want samen rijden kan leuker zijn.

Collectie

Speciaal voor de Festive500 deelnemers is er een collectie ontwikkeld met winter caps, hats, sokken, musettes, essential case, ass saver en T-shirts. De collectie is geïnspireerd op alles wat je onderweg tegenkomt in deze challenge, van wegborden tot het wegdek.

Cadeau

Rapha Amsterdam heeft speciaal voor de feestdagen drie cadeaupakketten samengesteld. Het gaat om een Giftbox small €65,- (Rapha bidon small, Rapha handbook, Merino Socks, Chamois creme), medium €105,- (Waterproof essential case, Winter collar, peaked merino hat) en Large €155,- (2x Rapha logo shirt, socks bundle, bidon bundle chamois crème) verpakt in een premium giftbox. Dit kan bijvoorbeeld als cadeau gegeven worden tijdens de kerst.

Rapha Raffle event

Van 5 tot 19 December houdt Rapha in Amsterdam de Rapha Raffle. Wie in deze periode 20 euro in de winkel spendeert krijgt een lot, vanaf 100 euro of meer zijn dat er drie. Je maakt hiermee kans op mooie prijzen ter waarde van honderden euro’s van Rapha, Canyon, Leica, Scram en nog veel meer. Winnaars worden bekend gemaakt tijdens ons clubhuis event op 19 december.

Gerelateerde artikels